Agriturismo La Ferrozzola

Chianti Bölgesi, Castellina in Chianti
Agriturismo La Ferrozzola Öne Çıkan Resim
Agriturismo La Ferrozzola Dış Mekan
Agriturismo La Ferrozzola Dış Mekan
Agriturismo La Ferrozzola Dış Mekan
Agriturismo La Ferrozzola Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Agriturismo La Ferrozzola
Loc. Ferrozzola, 1 Chianti Bölgesi, Castellina in Chianti

Castellina in Chianti bölgesindeki Agriturismo La Ferrozzola konaklamanızda, Castellina Fortress ve Museo Archeologico del Chianti Senese Arkeoloji Müzesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu tatil evi Siena Katedrali ile 21,3 mi (34,3 km) ve Piazza del Campo ile 21,3 mi (34,4 km) mesafede.

Misafirlerimiz için özel havuz bulunan 3 odamız vardır. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Toskana stili tatil evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak (Iris)
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak (Ginestra)
Room
Dubleks, 2 Yatak Odası (Mimosa)
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak (Verbena)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x