Agriturismo La Casa del Ghiro

Amalfi Coast (amalfi Kıyısı), Pimonte
Agriturismo La Casa del Ghiro Öne Çıkan Resim
Agriturismo La Casa del Ghiro Dış Mekan
Agriturismo La Casa del Ghiro Dış Mekan
Agriturismo La Casa del Ghiro Dış Mekan
Agriturismo La Casa del Ghiro İç Mekan
Image More +42 fotoğraf
Agriturismo La Casa del Ghiro
Via S. Nicola 15 Amalfi Coast (amalfi Kıyısı), Pimonte

Pimonte bölgesindeki Agriturismo La Casa del Ghiro konaklamanızda Sorrento Peninsula ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Stabia Arkeoloji Alanı ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu çiftlik oteli Pompeii Arkeoloji Parkı ile 9,5 mi (15,4 km) ve Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 13,5 mi (21,7 km) mesafede.

Restoranda Agriturismo La Casa del Ghiro misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 12 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için spa küveti ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Tepe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat
Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x