Agriturismo Irghitula

Eastern Sardinia, Posada
Agriturismo Irghitula Öne Çıkan Resim
Agriturismo Irghitula Dış Mekan
Agriturismo Irghitula Dış Mekan
Agriturismo Irghitula Dış Mekan
Agriturismo Irghitula Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Agriturismo Irghitula
Localita Irghitula Eastern Sardinia, Posada

Posada bölgesindeki Agriturismo Irghitula misafirlere kırsal bölgede, Posada Plajı ve Su Tiriarzu Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu çiftlik oteli La Calletta Plajı ile 8,8 km (5,5 mil) ve Ottiolu Limanı ile 17,7 km (11 mil) mesafede.

Agriturismo Irghitula misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 odada özel havuz ve LCD televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimiz için güneşlik/perde bulunmaktadır. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x