Agriturismo Il Sambuco

Uopini
Agriturismo Il Sambuco Öne Çıkan Resim
Agriturismo Il Sambuco Dış Mekan
Agriturismo Il Sambuco Dış Mekan
Agriturismo Il Sambuco Dış Mekan
Agriturismo Il Sambuco Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Agriturismo Il Sambuco
Via Maestri del Lavoro, 12 Loc. Uopini , Uopini

Monteriggioni bölgesindeki Agriturismo Il Sambuco misafirlere kırsal bölgede, Casalvento's Wines ve Siena Stadyumu 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çiftlik oteli Siena Katedrali ile 6,1 mi (9,7 km) ve Piazza del Campo ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca çiftlik otelinde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 4 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Dependance)
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x