Agriturismo Il Granaio

Sicilya Güney Sahili, Modica
Agriturismo Il Granaio Öne Çıkan Resim
Agriturismo Il Granaio Dış Mekan
Agriturismo Il Granaio Dış Mekan
Agriturismo Il Granaio Dış Mekan
Agriturismo Il Granaio Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Agriturismo Il Granaio
C.da Palazzella, 2/c Sicilya Güney Sahili, Modica

Modica bölgesindeki Agriturismo Il Granaio misafirlere kırsal bölgede, Ispica Mağarası ve Chiesa di Santa Maria di Betlem ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan çiftlik oteli Castello dei Conti ile 5 mi (8 km) ve Modica Çikolata Müzesi ile 5 mi (8,1 km) mesafede.

Çiftlik otelinde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

13 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü, sauna ve sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir.

Misafirler için valiz dolabı ve lobide kahve servisi vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Comfort
Comfort Süit, 2 Yatak Odası, Jakuzi
Room
Classic Oda
Room
Junior Süit, Jakuzi
Room
Classic Süit, Jakuzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x