Agriturismo Il Colle dei Ceci

Francavilla d'Ete
Agriturismo Il Colle dei Ceci Genel
Agriturismo Il Colle dei Ceci Öne Çıkan Resim
Agriturismo Il Colle dei Ceci Dış Mekan
Agriturismo Il Colle dei Ceci Dış Mekan
Agriturismo Il Colle dei Ceci Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Agriturismo Il Colle dei Ceci
Contrada San Sisto N. 8 , Francavilla d'Ete

Francavilla d'Ete bölgesindeki Agriturismo Il Colle dei Ceci konaklamanızda, Santa Maria Kilisesi ve Sant'Ugo Kilisesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çiftlik oteli Chiesa di San Serafino da Montegranaro ile 8,4 mi (13,4 km) ve Fermo Forum Kongre Merkezi ile 9,4 mi (15,2 km) mesafede.

Akşam yemeği için çiftlik otelinin restoranı Il Colle dei Ceci ideal, ayrıca oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Tepe Manzaralı
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Tepe Manzaralı
Room
Family Stüdyo, Tepe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x