Agriturismo i Grappoli

Barolo Wine Region, Serralunga d'Alba
Agriturismo i Grappoli Genel
Agriturismo i Grappoli Genel
Agriturismo i Grappoli Genel
Agriturismo i Grappoli Öne Çıkan Resim
Agriturismo i Grappoli Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Agriturismo i Grappoli
Località Parafada, 5 Barolo Wine Region, Serralunga d'Alba

Serralunga d'Alba bölgesindeki Agriturismo i Grappoli misafirlere banliyöde, Serralunga d'Alba Kalesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Museo della Vite e della Civilta contadina ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu çiftlik oteli Fontanafredda ile 5 km (3,1 mil) ve Castello di Grinzane ile 7,4 km (4,6 mil) mesafede.

Çiftlik otelinde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için bitişik şaraphane ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Tepe Manzaralı
Room
Classic Stüdyo, Tepe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x