Agriturismo Girardelli

Trentino Ski West, Riva del Garda
Agriturismo Girardelli Genel
Agriturismo Girardelli Öne Çıkan Resim
Agriturismo Girardelli Dış Mekan
Agriturismo Girardelli Dış Mekan
Agriturismo Girardelli Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Agriturismo Girardelli
Via Marone, 21 Trentino Ski West, Riva del Garda

Agriturismo Girardelli misafirlere Riva del Garda bölgesinde, plaj yakınında, Bastione hisarı ve Fiera di Riva del Garda 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çiftlik oteli Limone Sul Garda Limanı ile 7,8 mi (12,6 km) ve Waterfall Varone Mağarası Parkı ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x