Agriturismo Gigliotto Sicilia

Sicilya Güney Sahili, San Michele di Ganzaria
Agriturismo Gigliotto Sicilia Genel
Agriturismo Gigliotto Sicilia Öne Çıkan Resim
Agriturismo Gigliotto Sicilia Dış Mekan
Agriturismo Gigliotto Sicilia Dış Mekan
Agriturismo Gigliotto Sicilia Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Agriturismo Gigliotto Sicilia
Contrada Gigliotto SS 117bis Km 60 Sicilya Güney Sahili, San Michele di Ganzaria

Agriturismo Gigliotto Sicilia konaklamanızda San Michele di Ganzaria bölgesinde, Piazza Armerina Katedrali ile 14,1 km (8,8 mi) ve Villa Romana del Casale ile 18,1 km (11,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı çiftlik oteli Main Entrance ile 18,1 km ve Thermae ile 18,1 km mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Ristorante Gigliotto restoranı yerel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 26 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. San Michele di Ganzaria bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu çiftlik oteli misafirlerimize 4089 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x