Agriturismo Fontanelle

Sicilya Kuzey Sahili, San Filippo del Mela
Agriturismo Fontanelle Öne Çıkan Resim
Agriturismo Fontanelle Dış Mekan
Agriturismo Fontanelle Dış Mekan
Agriturismo Fontanelle Dış Mekan
Agriturismo Fontanelle Dış Mekan
Image More +90 fotoğraf
Agriturismo Fontanelle
Via Nazionale Archi 98 Sicilya Kuzey Sahili, San Filippo del Mela

San Filippo del Mela bölgesindeki Agriturismo Fontanelle konaklamanızda, Milazzo Limanı ve Ponente Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kır evi Marina di Portorosa ile 13,1 mi (21,1 km) ve Azienda Agricola Vasari ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için kır evinde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 24-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu kır evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. San Filippo del Mela bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu köy evi misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire, Birden Çok Yatak, Bahçe Manzaralı (2)
Family
Family Stüdyo, Birden Çok Yatak, Bahçe Manzaralı (3)
Room
Stüdyo, Birden Çok Yatak, Bahçe Manzaralı (1)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x