Agriturismo Corte Moranda

Valpolicella Şarap Bölgesi, Italian Alps
Agriturismo Corte Moranda Öne Çıkan Resim
Agriturismo Corte Moranda Dış Mekan
Agriturismo Corte Moranda Dış Mekan
Agriturismo Corte Moranda Dış Mekan
Agriturismo Corte Moranda Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Agriturismo Corte Moranda
Via Gazzego, 2/a Valpolicella Şarap Bölgesi, Italian Alps

Agriturismo Corte Moranda misafirlere Verona (Nord-Est) bölgesinde, Santa Maria in Stelle Kilisesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Villa Arvedi Verona ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu çiftlik oteli Verona Arenası ile 5,2 mi (8,3 km) ve Juliet'in Evi ile 5,2 mi (8,3 km) mesafede.

Agriturismo Corte Moranda misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 7 oda mevcuttur. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Bitişik şaraphane gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Verona bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu çiftlik oteli misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda, Sigara İçilmez
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x