Agriturismo Concadoro

Chianti Bölgesi, Castellina in Chianti
Agriturismo Concadoro Öne Çıkan Resim
Agriturismo Concadoro Dış Mekan
Agriturismo Concadoro Dış Mekan
Agriturismo Concadoro Dış Mekan
Agriturismo Concadoro Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Agriturismo Concadoro
Località Concadoro Chianti Bölgesi, Castellina in Chianti

Castellina in Chianti bölgesindeki Agriturismo Concadoro konaklamanızda Casa Emma ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Casa Vinicola Luigi Cecchi ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu çiftlik oteli Chianti Rasathanesi ile 2,7 mi (4,4 km) ve Isole e Olena Şaraphanesi ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

Agriturismo Concadoro misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, 3 Yatak Odası
Room
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Stüdyo, Teras
Room
Superior Apart Daire, 4 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x