Agriturismo Chalet Fogajard

Trentino Ski West, Italian Alps
Agriturismo Chalet Fogajard Öne Çıkan Resim
Agriturismo Chalet Fogajard Dış Mekan
Agriturismo Chalet Fogajard Dış Mekan
Agriturismo Chalet Fogajard Dış Mekan
Agriturismo Chalet Fogajard Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Agriturismo Chalet Fogajard
Localita Fogajard 36 Madonna di Campiglio Trentino Ski West, Italian Alps

Agriturismo Chalet Fogajard misafirlere Pinzolo bölgesinde, golf sahasına yakın, Skirama Dolomiti Adamello Brenta ve Parco Naturale Adamello Brenta yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu çiftlik oteli Madonna di Campiglio Kayak Merkezi ile 2,9 mi (4,7 km) ve Sole Vadisi ile 6,4 mi (10,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Chalet Fogajard ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablolu İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna bulunmaktadır. Bu çiftlik otelinde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, kayak dolabı ve lobide şömine sunulmaktadır. Misafirler 4 km içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz vale otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x