Agriturismo Casentino

Apennine Mountains, Bibbiena
Agriturismo Casentino Öne Çıkan Resim
Agriturismo Casentino Dış Mekan
Agriturismo Casentino Dış Mekan
Agriturismo Casentino Dış Mekan
Agriturismo Casentino Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Agriturismo Casentino
Localita Partina Km 186,600 Podere Ventrina Apennine Mountains, Bibbiena

Bibbiena bölgesindeki Agriturismo Casentino konaklamanızda Foreste Casentinesi-Monte Falterona-Campigna Ulusal Parkı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Camaldoli Manastırı ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu çiftlik oteli Arno River ile 4,6 mi (7,4 km) ve Poppi Hayvanat Bahçesi ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için çiftlik otelinde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 5 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Apart Daire (Il Falco)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x