Agriturismo Borgo Biaia

Garfagnana, Camporgiano
Agriturismo Borgo Biaia Öne Çıkan Resim
Agriturismo Borgo Biaia Dış Mekan
Agriturismo Borgo Biaia Dış Mekan
Agriturismo Borgo Biaia Dış Mekan
Agriturismo Borgo Biaia Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Agriturismo Borgo Biaia
Località Biaia 1/a Garfagnana, Camporgiano

Camporgiano bölgesindeki Agriturismo Borgo Biaia konaklamanızda, Parco Avventura Selva del Buffardello Macera Parkı ve Apuan Alpleri ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çiftlik oteli Verrucole Kalesi ile 4,5 mi (7,2 km) ve Duomo ile 10 mi (16 km) mesafede.

La Poiana Agriturismo Borgo Biaia misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Camporgiano bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu çiftlik oteli misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Süit, Sıcak Su Küveti
Room
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası (Gufo)
Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası (Civetta 1)
Room
Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sıcak Su Küveti
Room
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x