Agriturismo Basaletto

Apennine Mountains, Assisi
Agriturismo Basaletto Öne Çıkan Resim
Agriturismo Basaletto Dış Mekan
Agriturismo Basaletto Dış Mekan
Agriturismo Basaletto Dış Mekan
Agriturismo Basaletto Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Agriturismo Basaletto
Localita Basaletto SNC Apennine Mountains, Assisi

Assisi bölgesindeki Agriturismo Basaletto konaklamanızda, Assisi Aziz Francis Papalık Büyük Kilisesi ile 10,7 mi (17,2 km) ve St. Mary of the Angels Bazilikası ile 12,3 mi (19,8 km) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu tatil evi Subasio Dağı Parkı ile 4,3 mi (6,9 km) ve San Rufino Katedrali ile 9,1 mi (14,6 km) mesafede.

Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için şömine olan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı ve set üstü ocak. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık tenis kortu, sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet vardır. Bu tatil evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve piknik alanı vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kır
Kır Evi, 6 Yatak Odası, Tepe Manzaralı, Bahçeli
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Ev, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x