Agriturismo Ardene

Montepulciano
Agriturismo Ardene Öne Çıkan Resim
Agriturismo Ardene Dış Mekan
Agriturismo Ardene Dış Mekan
Agriturismo Ardene Dış Mekan
Agriturismo Ardene Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Agriturismo Ardene
Via di Valardegna 7 , Montepulciano

Montepulciano bölgesindeki Agriturismo Ardene konaklamanızda, Val di Chiana yakınında ve San Biagio Kilisesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu çiftlik oteli Torre del Pulcinella Kulesi ile 1,2 mi (2 km) ve Cantina del Redi Şaraphanesi ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Agriturismo Ardene misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablolu İnternet vardır. Banyolarda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, su kaydırağı ve spa küveti bulunmaktadır. Bu çiftlik otelinde ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x