Agriturismo Arcomano

Chiaromonte
Agriturismo Arcomano Öne Çıkan Resim
Agriturismo Arcomano Dış Mekan
Agriturismo Arcomano Dış Mekan
Agriturismo Arcomano Dış Mekan
Agriturismo Arcomano Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Agriturismo Arcomano
Contrada Fiego 15 , Chiaromonte

Agriturismo Arcomano konaklamanızda Chiaromonte bölgesinde, Pollino Ulusal Parkı ile 11,6 km (7,2 mi) ve Monte Cotugno Gölü ile 13,2 km (8,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu çiftlik oteli Letterario Isabella Morra Parkı ile 19,1 mi (30,8 km) ve Aliano Çorak Arazisi ile 22,3 mi (35,9 km) mesafede.

Misafirler için 3 odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Misafirler bitişik şaraphane gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve piknik alanı vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire, 3 Yatak Odası, Kısmi Göl Manzaralı
Comfort
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası, Engellilere Uygun
Room
Traditional Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x