Agriturismo Arcadia

San Pietro in Casale
Agriturismo Arcadia Öne Çıkan Resim
Agriturismo Arcadia Dış Mekan
Agriturismo Arcadia Dış Mekan
Agriturismo Arcadia Kahvaltı
Agriturismo Arcadia Yerinde Yemek
Image More +5 fotoğraf
Agriturismo Arcadia
VIA CORNETTA, 491 , San Pietro in Casale

San Pietro in Casale bölgesindeki Agriturismo Arcadia misafirlere kırsal bölgede, Pinacoteca Civica ve MAGI'900 - Museo delle Eccellenze artistiche e storiche ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çiftlik oteli Lamborghini Müzesi ile 16,4 mi (26,3 km) ve Pieve di Cento Yerleşim Birimi ile 3,4 mi (5,4 km) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için Agriturismo Arcadia restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 7 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimiz için telefon bulunmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bitişik şaraphane gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Dubleks,
Dubleks, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Stüdyo Süit
Room
Junior Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x