Agriturismo Al Credazzo

Valdobbiadene Prosecco Şarap Bölgesi, Farra di Soligo
Agriturismo Al Credazzo Dış Mekan
Agriturismo Al Credazzo Dış Mekan
Agriturismo Al Credazzo Dış Mekan
Agriturismo Al Credazzo Dış Mekan
Agriturismo Al Credazzo Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Agriturismo Al Credazzo
VIA CREDAZZO 48/A Valdobbiadene Prosecco Şarap Bölgesi, Farra di Soligo

Agriturismo Al Credazzo konaklamanızda Farra di Soligo bölgesinde, Fontane Bianche Parkı ile 8,3 km (5,2 mi) ve Follina Santa Maria Manastırı ile 10,5 km (6,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu spa olan çiftlik oteli Piazza Guglielmo Marconi Meydanı ile 14,1 km (8,8 mi) ve Villa Barbaro ile 17,6 km (10,9 mi) mesafede.

Agriturismo Al Credazzo misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz bitişik şaraphane, spa küveti ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve bisiklet turu bilgileri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Panoramic
Panoramic Oda
Room
Romantic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x