Agriturismo al Colle

Motor Valley, Diegaro
Agriturismo al Colle Öne Çıkan Resim
Agriturismo al Colle Dış Mekan
Agriturismo al Colle Dış Mekan
Agriturismo al Colle Dış Mekan
Agriturismo al Colle Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Agriturismo al Colle
Via Monticino 1435 Motor Valley, Diegaro

Bertinoro bölgesindeki Agriturismo al Colle, Cesena Fiera ve Race-Course of Savio ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu spa olan çiftlik oteli Piazza del Popolo ile 5,8 km (3,6 mi) ve Malatestiana Kütüphanesi ile 6,3 km (3,9 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca çiftlik otelinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz sauna ve sezonluk açık havuz eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine vardır.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Bertinoro bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu çiftlik oteli misafirlerimize 1292 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Exclusive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x