AgriHotel Croce Vallone

Doğu Sicilya, Biancavilla
AgriHotel Croce Vallone Dış Mekan
AgriHotel Croce Vallone Dış Mekan
AgriHotel Croce Vallone Dış Mekan
AgriHotel Croce Vallone Dış Mekan
AgriHotel Croce Vallone Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
AgriHotel Croce Vallone
C.da Croce Vallone Doğu Sicilya, Biancavilla

Biancavilla bölgesindeki AgriHotel Croce Vallone konaklamanızda, Etna Dağı ve Santa Maria Elemosina Katedrali ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu konak otel Etnaland ile 11,6 mi (18,7 km) ve Adrano Public Park ile 4,2 mi (6,7 km) mesafede.

Restoranda AgriHotel Croce Vallone misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu konak otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve piknik alanı sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x