Agrabeli Paros

Decentralized Administration Of The Aegean, Naousa
Agrabeli Paros Öne Çıkan Resim
Agrabeli Paros Dış Mekan
Agrabeli Paros Oda Manzaraları
Agrabeli Paros Oda Manzaraları
Agrabeli Paros Oda Manzaraları
Image More +30 fotoğraf
Agrabeli Paros
Naousa Decentralized Administration Of The Aegean, Naousa

Paros bölgesindeki Agrabeli Paros konaklamanızda, Ege Adaları yakınında ve Piperi Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Parikia Limanı ile 4,5 mi (7,3 km) ve Naxos Limanı ile 24,3 mi (39,1 km) mesafede.

Apart dairenin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir dışı veya uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve lobide kahve servisi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Stüdyo
Stüdyo (3 Adults)
Family
Family Apart Daire
Deluxe
Deluxe Apart Daire
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x