Agionissi Resort Hotel

Thrace, Aristotelis
Agionissi Resort Hotel Genel
Agionissi Resort Hotel Genel
Agionissi Resort Hotel Genel
Agionissi Resort Hotel Genel
Agionissi Resort Hotel Genel
Image More +81 fotoğraf
Agionissi Resort Hotel
50m from the beach Halkidiki Thrace, Aristotelis

Agionissi Resort Hotel misafirlere Aristotelis bölgesinde, denize sıfır, Limanáki ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Ammouliani Feribot Terminali ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel To Akrogiáli tis Agápis ile 0,7 mi (1,1 km) ve Limáni ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Yunan mutfağı için Agionissi Restaunant ideal, bu havuz kenarı restoran bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 69 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra sağlık kulübü ve açık tenis kortu dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Aristotelis bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Dört
Dört Kişilik Oda, Bağlantılı Odalar
Süit,
Süit, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Oda
Oda (Flexi- may change room during stay)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (Free Airport Transfer)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x