Agile Hotel

Pearl River Deltası, Zhongshan
Agile Hotel Öne Çıkan Resim
Agile Hotel Dış Mekan
Agile Hotel İç Mekan
Agile Hotel Yerinde Yemek
Agile Hotel Yerinde Yemek
Image More +10 fotoğraf
Agile Hotel
Sanxiang Town Agile Garden, North Jinyong Avenue Pearl River Deltası, Zhongshan

Zhongshan (Sanxiang) bölgesindeki Agile Hotel misafirlere Sanxiang Revolutionary History Exhibition Hall ve Foraminifera Heykel Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Zhongshan Hot Spring ile 3,6 mi (5,7 km) ve Chung Shan Sıcak Kaplıcası Golf Kulübü ile 3,6 mi (5,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 66 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x