Agava Lux Rooms & Pool

Split
Agava Lux Rooms & Pool Öne Çıkan Resim
Agava Lux Rooms & Pool Dış Mekan
Agava Lux Rooms & Pool Dış Mekan
Agava Lux Rooms & Pool Dış Mekan
Agava Lux Rooms & Pool Oda Manzaraları
Image More +40 fotoğraf
Agava Lux Rooms & Pool
Križeva ulica 6 , Split

Split bölgesindeki Agava Lux Rooms & Pool misafirlere plaj yakınında, Split Riva ile Marmontova Sokağı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bacvice Plajı ile 3,6 mi (5,8 km) ve Split Marinası ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 8.00 ve 11.00, hafta sonu 9.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

4 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
City Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
City Üç Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x