Agapi Cave House

Decentralized Administration Of The Aegean, Oia
Agapi Cave House Öne Çıkan Resim
Agapi Cave House Dış Mekan
Agapi Cave House Dış Mekan
Agapi Cave House Dış Mekan
Agapi Cave House Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Agapi Cave House
Oia Village Decentralized Administration Of The Aegean, Oia

Bu villa misafirlere Santorini bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ve Santorini Kalderası yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Oia Kalesi ile 1 mi (1,7 km) ve Kamari Plajı ile 12,1 mi (19,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Klimalı bu villada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 32-inç LCD televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x