Afriski Mountain Resort

Letseng
Afriski Mountain Resort Genel
Afriski Mountain Resort Genel
Afriski Mountain Resort Genel
Afriski Mountain Resort Genel
Afriski Mountain Resort Öne Çıkan Resim
Image More +145 fotoğraf
Afriski Mountain Resort
Oxbow Mapholaneng Rd , Letseng

Afriski Mountain Resort konaklamanızda Letseng bölgesinde, Afri Kayak ile 0,2 km (0,1 mi) ve Liphofung Mağaraları ile 46,1 km (28,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Tugela Şelalesi ve Natal Ulusal Kraliyet Parkı ile aynı bölgededir.

Misafirlere akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapılan Sky Restaurant. restoranı yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

480 odada mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire (4 Sleeper)
Dağ
Dağ Evi (10 Sleeper)
Room
Apart Daire (6 Sleeper)
Room
Standard Süit
Room
Standard Süit
Room
Standard Süit
Room
Standard Süit
Room
Luxury Süit
Room
Dağ Evi (6 Sleeper)
Room
Dağ Evi (8 Sleeper)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x