Afrique Boutique Hotel Ruimsig

Highveld Ridge, Ruimsig
Afrique Boutique Hotel Ruimsig Genel
Afrique Boutique Hotel Ruimsig Genel
Afrique Boutique Hotel Ruimsig Öne Çıkan Resim
Afrique Boutique Hotel Ruimsig Dış Mekan
Afrique Boutique Hotel Ruimsig Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Afrique Boutique Hotel Ruimsig
343 Equestrian Road Ruimsig Highveld Ridge, Ruimsig

Afrique Boutique Hotel Ruimsig misafirlere Roodepoort bölgesinde, golf sahasına yakın ve Walter Sisulu Ulusal Botanik Bahçesi ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Montecasino Kumarhanesi ile 15 mi (24,2 km) ve Ruimsig Country Club ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Süit
Executive
Executive Süit
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x