Africana Hotel & Spa

İskenderiye – Akdeniz Kıyısı, Amreya
Africana Hotel & Spa Genel
Africana Hotel & Spa Genel
Africana Hotel & Spa Genel
Africana Hotel & Spa Genel
Africana Hotel & Spa Genel
Image More +111 fotoğraf
Africana Hotel & Spa
11 km Borg El Arab road King Mariout Alexandria İskenderiye – Akdeniz Kıyısı, Amreya

Africana Hotel & Spa misafirlere Amreya bölgesinde, tarihi bölgede ve Borg El Arab Stadı ile 14 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Fort Qaitbey ile 13,4 mi (21,6 km) ve Taposiris Magna ile 14,9 mi (23,9 km) mesafede.

Tayland mutfağı seven misafirler için Thai ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 83 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu, gece kulübü ve sağlık kulübü mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Luxury
Luxury Tek Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı, Göl Kenarı
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı, Göl Kenarı
Room
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Havuz Kenarı
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x