African Sun Resort

Kenya Coast, Malindi
African Sun Resort Öne Çıkan Resim
African Sun Resort Dış Mekan
African Sun Resort Dış Mekan
African Sun Resort Dış Mekan
African Sun Resort Yerinde Yemek
Image More +12 fotoğraf
African Sun Resort
Casuarina Road Near St. Peter Hospital Kenya Coast, Malindi

Malindi bölgesindeki African Sun Resort misafirlere banliyöde, Silversands Sahili ve Marine Parkı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Malindi Plajı ile 1,5 mi (2,3 km) ve Portekiz Kilisesi ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

İtalyan mutfağı alanında uzman olan Pizzaria and Grill misafirlere havuz kenarı restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, havuz manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için 14 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz ve kapalı tenis kortu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki kumarhaneye veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x