African Roots Gulu

Gulu
African Roots Gulu Öne Çıkan Resim
African Roots Gulu Dış Mekan
African Roots Gulu Dış Mekan
African Roots Gulu Dış Mekan
African Roots Gulu Yerinde Yemek
Image More +23 fotoğraf
African Roots Gulu
17 Upper Churchill , Gulu

Gulu bölgesindeki African Roots Gulu konaklamanızda Gulu Independent Hastanesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Gulu Üniversitesi ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel St. Joseph's College Layibi ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Restaurants misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x