Afaq Tower

Manama
Afaq Tower Genel
Afaq Tower Dış Mekan
Afaq Tower Dış Mekan
Afaq Tower Dış Mekan
Afaq Tower Dış Mekan
Image More +16 fotoğraf
Afaq Tower
1111 Road 2419, Area 324, Juffair , Manama

Manama (Juffair) bölgesindeki bu apart otel misafirlere Juffair Mall Alışveriş Merkezi ve Al Fateh Büyük Camisi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Gudaibiya Sarayı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Oasis Center Juffair Alışveriş Merkezi ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Bu apart otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Bu apart otel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Klimalı bu apart dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 43-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için telefon, masa ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır.

Sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı havuz dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x