Aether Suites Tropea

Costa Degli Dei, Tropea
Aether Suites Tropea Öne Çıkan Resim
Aether Suites Tropea Dış Mekan
Aether Suites Tropea Dış Mekan
Aether Suites Tropea Dış Mekan
Aether Suites Tropea Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Aether Suites Tropea
Via Carmine Costa Degli Dei, Tropea

Aether Suites Tropea misafirlere Tropea bölgesinde, plaj yakınında, Diocesan Müzesi ve Norman Katedrali ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel View of the Corso ile 0,6 mi (0,9 km) ve Rotonda Plajı ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras
Room
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Teras
Room
Comfort Oda
Room
Family Süit
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x