Aero44 Hotel Charleroi Airport

Aeropole Bilim Parkı
Aero44 Hotel Charleroi Airport Genel
Aero44 Hotel Charleroi Airport Genel
Aero44 Hotel Charleroi Airport Genel
Aero44 Hotel Charleroi Airport Genel
Aero44 Hotel Charleroi Airport Genel
Image More +66 fotoğraf
Aero44 Hotel Charleroi Airport
4 Rue Louis Blériot Gosselies , Aeropole Bilim Parkı

Charleroi bölgesindeki Aero44 Hotel Charleroi Airport misafirlere ana cadde üzerinde, Avrupa Uçuş Simülatörü ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Velodrom Stadı ile 14 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Spiroudome ile 13,1 km (8,1 mil) ve Charleroi Fuarı Konferans Salonu ile 14,3 km (8,9 mil) mesafede.

Yemek servisi için L'Evasion ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 104 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Charleroi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 753 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x