Aeon Hotel

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Laganas
Aeon Hotel Genel
Aeon Hotel Öne Çıkan Resim
Aeon Hotel Dış Mekan
Aeon Hotel İç Mekan
Aeon Hotel İç Mekan
Image More +18 fotoğraf
Aeon Hotel
Laganas Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Laganas

Zakynthos bölgesindeki Aeon Hotel misafirlere havaalanı yakınında, National Marine Park of Zakynthos ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Laganas Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kalamaki Plajı ile 1,1 mi (1,7 km) ve Zakynthos Limanı ile 4,6 mi (7,4 km) mesafede.

Restoranda Aeon Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 27 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve su kaydırağı bulunmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Üç Kişilik Oda
Classic
Classic Dört Kişilik Oda
Room
Five Person Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x