Aelia & Melitta Villas

Aegean Sea, Aegina
Aelia & Melitta Villas Genel
Aelia & Melitta Villas Genel
Aelia & Melitta Villas Öne Çıkan Resim
Aelia & Melitta Villas Dış Mekan
Aelia & Melitta Villas Dış Mekan
Image More +119 fotoğraf
Aelia & Melitta Villas
Christofidou Perdika Aegean Sea, Aegina

Aelia & Melitta Villas konaklamanızda Aegina bölgesinde, Folklore Museum ile 8,3 km (5,1 mi) ve Aegina Arkeoloji Müzesi ile 8,7 km (5,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı villa Temple of Apollo ile 8,8 km ve Saint Nectarios Manastırı ile 12,3 km mesafede.

Aelia & Melitta Villas misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 25-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Aelia
Aelia Villa
Melitta
Melitta Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x