AEI at Kaanapali Shores

West Maui, Kaanapali
AEI at Kaanapali Shores Genel
AEI at Kaanapali Shores Genel
AEI at Kaanapali Shores Genel
AEI at Kaanapali Shores Genel
AEI at Kaanapali Shores Genel
Image More +38 fotoğraf
AEI at Kaanapali Shores
3445 Lower Honoapiilani Road West Maui, Kaanapali

AEI at Kaanapali Shores misafirlere Lahaina bölgesinde, okyanus kıyısında, Kaanapali Plajı ve Napili Koyu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Whalers Village ile 2,1 mi (3,4 km) ve Black Rock ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, spa küveti ve açık tenis kortu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Daire,
Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak, Bahçe Manzaralı
Daire,
Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak, Okyanus Manzaralı
Daire,
Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak, Bahçe Manzaralı
Daire,
Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x