Aegeon Beach Hotel

Aegean Sea, Lavreotiki
Aegeon Beach Hotel Genel
Aegeon Beach Hotel Genel
Aegeon Beach Hotel Genel
Aegeon Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Aegeon Beach Hotel Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Aegeon Beach Hotel
68Km Athens - Sounio Avenue Sounio Aegean Sea, Lavreotiki

Aegeon Beach Hotel konaklamanızda Lavreotiki bölgesinde, plajda, Sounion Beach yakınında ve Archaeological Site of Sounion ile 2 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Poseidon Tapınağı ile 2 km ve Asimáki ile 3,8 km mesafede.

Akdeniz mutfağı seven misafirler için VERANDA ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 2 bar/dinlenme salonu veya 2 plaj barı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 45 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler 24 saat açık sağlık kulübü gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Lavreotiki bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1238 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard, Sea View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x