Aegean View Villa

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Loutraki-Agioi Theodoroi
Aegean View Villa Öne Çıkan Resim
Aegean View Villa Dış Mekan
Aegean View Villa Dış Mekan
Aegean View Villa Oda Manzaraları
Aegean View Villa Oda Manzaraları
Image More +88 fotoğraf
Aegean View Villa
Periferiaki Odos Loutrakiou Peraxwras Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Loutraki-Agioi Theodoroi

Loutraki-Agioi Theodoroi bölgesindeki Aegean View Villa konaklamanızda, Ionian Sea ve Loutraki Thermal Spa ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire The Diolkos ile 2,5 mi (4 km) ve Casino Loutraki ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. İyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve DVD oynatıcı sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire
Superior
Superior Apart Daire
Luxury
Luxury Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x