Aegean Pearl

Rethimnon
Aegean Pearl Genel
Aegean Pearl Genel
Aegean Pearl Genel
Aegean Pearl Genel
Aegean Pearl Genel
Image More +113 fotoğraf
Aegean Pearl
End Of Beach Road To Perivolia , Rethimnon

Aegean Pearl misafirlere Resmo (Bahçalar) bölgesinde, Kent Plajı ve Blue Beach yakınında. Bu 5 yıldızlı otel Mili Gorge ile 1,3 mi (2,1 km) ve St. Anthony Gorge ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 111 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Double
Double room with Garden or Land view
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı
Luxury
Luxury Stüdyo Süit, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Junior
Junior Süit, Deniz Manzaralı
Room
Family Room Combination

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x