AEC Vacances - Forgeassoud

Lake Annecy Ski Resorts, Saint-Jean-de-Sixt
AEC Vacances - Forgeassoud Öne Çıkan Resim
AEC Vacances - Forgeassoud Dış Mekan
AEC Vacances - Forgeassoud Dış Mekan
AEC Vacances - Forgeassoud Yerinde Yemek
AEC Vacances - Forgeassoud Yerinde Yemek
Image More +12 fotoğraf
AEC Vacances - Forgeassoud
942 Voie Communale N2 Dite des Forgeassoud Lake Annecy Ski Resorts, Saint-Jean-de-Sixt

Saint-Jean-de-Sixt bölgesindeki AEC Vacances - Forgeassoud misafirlere dağda, Aravis Su Parkı ve Kültürel Miras Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu tatil parkı Annecy Gölü ile 15,1 mi (24,3 km) ve La Clusaz Kayak Merkezi ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Restaurant, AEC Vacances - Forgeassoud misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 54 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Istek üzerine oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) istenebilir.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu tatil parkı ayrıca kapalı havuz ve spa küveti sunulmaktadır. Bu tatil parkı misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve kayak dolabı vardır. (Ücretli) kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x