Adventure Hotel Geirland

Southern Iceland, Kirkjubaejarklaustur
Adventure Hotel Geirland Genel
Adventure Hotel Geirland Genel
Adventure Hotel Geirland Genel
Adventure Hotel Geirland Öne Çıkan Resim
Adventure Hotel Geirland Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Adventure Hotel Geirland
Geirland Southern Iceland, Kirkjubaejarklaustur

Adventure Hotel Geirland konaklamanızda Kirkjubaejarklaustur bölgesinde, dağda, Stjórnarfoss Şelalesi ve Kirkjugólf Bazalt Kayalıkları ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Systravatn Gölü ile 3,7 km (2,3 mil) ve Systrafoss Şelalesi ile 4 km (2,5 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Geirland Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

40 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Economy
Economy Kulübe
Room
Basic Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x