Admiral Plaza Apartments

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach
Admiral Plaza Apartments Genel
Admiral Plaza Apartments Genel
Admiral Plaza Apartments Genel
Admiral Plaza Apartments Genel
Admiral Plaza Apartments Öne Çıkan Resim
Image More +73 fotoğraf
Admiral Plaza Apartments
Sunny Beach Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach

Admiral Plaza Apartments misafirlere Sunny Beach bölgesinde, plajda, Hrizantema Kumarhanesi ile Güneşli Sahil 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Luna Park ile 0,4 mi (0,6 km) ve Action Aquapark su parkı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Apart dairede yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için mutfak olan 296 ayrı ayrı döşenmiş odası mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak
Stüdyo
Stüdyo
Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x