Adler Hotel Wellness & Spa

Trentino Ski West, Andalo
Adler Hotel Wellness & Spa Genel
Adler Hotel Wellness & Spa Öne Çıkan Resim
Adler Hotel Wellness & Spa Dış Mekan
Adler Hotel Wellness & Spa Kahvaltı
Adler Hotel Wellness & Spa Kahvaltı
Image More +40 fotoğraf
Adler Hotel Wellness & Spa
Piazza Centrale 2 Trentino Ski West, Andalo

Adler Hotel Wellness & Spa misafirlere Andalo bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Skirama Dolomiti Adamello Brenta ve Scuola Italiana Sci Dolomiti di Brenta yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Molveno Gölü ile 3,4 mi (5,5 km) ve Sole Vadisi ile 31,4 mi (50,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 59 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, kapalı havuz ve spa küveti gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x