Adinkra Lodge

Accra
Adinkra Lodge Genel
Adinkra Lodge Genel
Adinkra Lodge Genel
Adinkra Lodge Genel
Adinkra Lodge Genel
Image More +44 fotoğraf
Adinkra Lodge
7 Avenue Greda Estate Teshie- Nungua Estate , Accra

Adinkra Lodge konaklamanızda Accra merkezinde, Teshie Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Labadi Plajı ile 12 dakika mesafede olacaksınız. Bu plaj olan küçük otel Birleşik Devletler Elçilik Binası ile 10,3 km (6,4 mi) ve Oxford Street ile 10,8 km (6,7 mi) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman bar/oturma salonu Freedom misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 4 plaj barı ideal. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için şömine olan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. İyi vakit geçirmeniz için uydu kanalları program gösterilir, kablolu / kablosuz İnternet erişimi ücretlidir. Özel banyo ile derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için gece kulübü, ücretsiz su parkı ve yapay nehir mevcuttur. Bu küçük otelde ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır. 9 kilometre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve otobüs durağı servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Luxury
Luxury Dubleks, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Avlu Manzaralı
Süit,
Süit, Sigara İçilmez, Koy Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Tepe Manzaralı
Room
Romantic Stüdyo Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Park Manzaralı
Room
Stüdyo
Room
Luxury Dubleks, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x