Adhara Eco Boutique Resort

Panay Island, Oton
Adhara Eco Boutique Resort Genel
Adhara Eco Boutique Resort Genel
Adhara Eco Boutique Resort Öne Çıkan Resim
Adhara Eco Boutique Resort Dış Mekan
Adhara Eco Boutique Resort Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Adhara Eco Boutique Resort
J.C. Zulueta Street Poblacion South, Oton Panay Island, Oton

Adhara Eco Boutique Resort misafirlere Oton bölgesinde, denize sıfır ve Oton Kent Meydanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel SM City Iloilo Alışveriş Merkezi ile 7 mi (11,3 km) ve Gigante Island ile 4,6 mi (7,4 km) mesafede.

Asya mutfağı sevenler için Azul restoranı okyanus manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Resort otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Ocean Villa
Family
Family Ocean Villa
Room
Blue Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x