Aden B&B Salento

Sannicola
Aden B&B Salento Öne Çıkan Resim
Aden B&B Salento Dış Mekan
Aden B&B Salento Dış Mekan
Aden B&B Salento Kahvaltı
Aden B&B Salento Kahvaltı
Image More +48 fotoğraf
Aden B&B Salento
Via delle Tabacchine , Sannicola

Sannicola bölgesindeki Aden B&B Salento konaklamanızda, Santissimo Crocifisso della Pietà Mabedi ve La Vinolea ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Santa Maria al Bagno Plajı ile 6,4 mi (10,3 km) ve Baia Verde Plajı ile 8,7 mi (14 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dört Kişilik Oda
Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda, Engellilere Uygun
Room
Romantic Üç Kişilik Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda
Room
Basic Üç Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x