Adelphi Pattaya

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
Adelphi Pattaya Genel
Adelphi Pattaya Öne Çıkan Resim
Adelphi Pattaya Dış Mekan
Adelphi Pattaya Dış Mekan
Adelphi Pattaya Oda Manzaraları
Image More +30 fotoğraf
Adelphi Pattaya
390/14 Moo 9 Pattaya Sai 3 Soi Chalermprakiat 21 Tayland Doğu Sahili, Pattaya

Adelphi Pattaya konaklamanızda Pattaya merkezinde, CentralFestival Pattaya Beach alışveriş merkezi ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde ve Pattaya Plajı ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 2 km ve Tiffany's Show transeksüel güzellik yarışması ile 2,7 km mesafede.

Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 78 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Adelphi
Adelphi Premier Double
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x