Adelante Lodge

Highveld Ridge, Brandwag
Adelante Lodge Öne Çıkan Resim
Adelante Lodge Dış Mekan
Adelante Lodge Dış Mekan
Adelante Lodge Dış Mekan
Adelante Lodge Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Adelante Lodge
04 Wannenburg Street Brandwag Highveld Ridge, Brandwag

Bloemfontein bölgesindeki Adelante Lodge konaklamanızda, Mega World ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Mimosa Alışveriş Merkezi ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Serbest Bölge Üniversitesi ile 0,6 mi (0,9 km) ve Vodacom Park ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 25 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Süit
Room
Family Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premium Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x